perjantai 11. syyskuuta 2015

Laattakaupoilla

Koska rakennusluvassa on kestänyt, on meillä ollut hyvin aikaa koko kesä suunnitella materiaalivalintoja ja valmista lopputulosta. Olemme siis jo päättäneet lähes kaikki pintamateriaalit ja värit koko taloon. Tästä onkin ollut hyötyä, sillä nyt meidän on helppo vertailla hintoja ja etsiä se juuri meille sopivin vaihtoehto. Pukkillassa olemme jo vierailleet useampaan kertaan, ja sieltä luultavasti tulemme ottamaan jos ei ihan kaikkia niin melkein kaikki laatat. 

Pukkilassa oli viime viikolla varastontyhjennysmyynti ja laattoja myytiin todella edullisesti. Minä tietysti heti kärppänä paikalla katsastamassa tilanteen kun sillä suunnalla olin muutenkin työasioiden takia. Valikoimaa oli oikein mukavasti ja määrät suuria. Sieltä olisi saanut moneen vuokra-asuntoon edulliset laatat jos olisi nyt sellaisille ollut tarvetta. Minä bongasin kuormalavojen ja laatikoiden joukosta meille kahta laattaa. Mattavalkoista 20x20 laattaa ja valkoista perus mosaiikkia. Saimme siis hankittua jo yläkerran wc:n seinälaatat, alakertaan päävessan lattialaattaa ja kodinhoitohuoneen välitilan laatat. Kyllä kannatti ajella neljän ruuhkassa ensin Pukkilaan, sieltä Paraisille vaihtamaan autoa ja takaisin viiden ruuhkassa Pukkilaan. 

Nauroimmekin, että ostimme ensimmäiset laatat ennenkuin meillä edes oli rakennuslupaa. Joskus vaan kannattaa olla haukkana paikalla jos edullisesti saa juuri sitä mitä on halunnut.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti