keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Antura valmistuu

Maanantaina kaupungilta oltiin mittaamassa rakennuspaikat. Jostain käsittämättömästä syystä mittaajilla oli käytössään aivan väärä asemapiirros ja he olivatkin sitten sen mukaan merkinneet autotallin väärään paikkaan. Käsittämätöntä miten informaatio ei kulje samassa talossa kerrosten väilillä. Onneksi meillä on nohevia työmiehiä jotka sitten itse siirsivät rakennusta siihen mihin piti.

Tiistaina tontilla hääräsi työmiehiä jotka asettelivat kaikki anturamuotit paikoilleen sekä talon että autotallin osalta. Päädyimme käyttämään Formexin muotteja aikataulusyistä. Eikä noissa nyt hintakaan niinkään huimannut. Sama raha jos ei enemmänkin olisi mennyt, kun olisimme ensin ostaneet muotteihin tarvittavaa puutavaraa ja vielä sen päälle maksaneet työtunnit miehille jotka olisivat naputelleet muotit kasaan. Formexien avulla homma eteni nopeasti ja talon osalta muotit olivat valmiina jo lounaaseen mennessä. Iltapäivällä pojat jatkoivat autotallin kimpussa. Iltapäivällä käydessäni tontilla näytti työmaa tältä. Talon osalta muotit valmiina odottamassa valua ja autotalli vielä työnalla.

Keskiviikkoaamuna tulikin sitten kura-auto ja anturat saatiin aamupäivän aikana valettua. Kävin ennen töitä taas räpsimässä hieman kuvia työvaiheista.


Yllä olevassa kuvassa näkee hyvin miten paljon pieleen kaupungin paikkamerkinnät oli mennyt. 


Iltapäivällä oli kurat saatu levitettyä sinne minne pitikin ja harkkotoimituskin oli jo melkein kokonaan purettu. Torstaina kytketään vesi päälle ja päästäänkin sitten muuraamaan harkkoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti