tiistai 20. lokakuuta 2015

Patolevyt

Maanantaina suuntasin töiden jälkeen tontille asentamaan patolevyä paikoilleen. Keskiviikkona on tulossa kaivinkone tekemään viimeiset täytöt joten patolevyt täytyy saada paikoilleen ennen sitä. Meillä siis oli kaksi iltaa aikaa saada homma maaliin. 

Talo osalta patolevyt saatiinkin paikoilleen maanantaina. Siellä me naureskellen ja ähisten pimeässä puhelimen taskulampun varassa niitä illalla väkersimme. Tänään taidetaan varustautua ihan otsalampuilla jotta hommasta tulisi yhtään mitään. Patolevy oli näppärä asentaa kahteen pekkaan. Toinen porasi ja naulasi sillävälin kun toinen piteli levyä ja kiinnityslistaa paikoillaan. Kiinnittämiseen käytimme siihen tarkoitettua kiinnityslistaa ja muovisia proppuja jotka naulattiin paikoilleen esiporattuun reikään. Leca-harkkoon upposi tavallisella porakoneella kivipora oikein helposti.

Valmista pintaa. Hieman tulee nyt maaraja lähelle tuuletusaukkoja, mutta haluamme säilyttää ehjänä säilyneen kallionpalasen osana pihaa, joten täytöt tehdään kallion kanssa samaan korkeuteen. Huomenna kun tehdään täytöt valmiiksi saakin sitten paremman käsityksen siitä mille tasolle piha tulee muotoutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti