keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Kuvia sisältä

Viikonloppuna kävimme valoisaan aikaan siivoamassa myös talossa sisällä. Siellä oli asentajien jäljiltä kaikki hiukan hujan hajan ja nauloja varmaan puoli ämpärillistä ympäriinsä. Samalla kävimme läpi mitä kaikkea asennuksesta oli jäänyt yli. Ainakin kaksi melkein täysinäistä laatikkoa nauloja, ruuveja, aluskatetta jonkin verran, solumuovia yms. Naurettiin, että melkein oltaisiin saatu autotalli kasattua ylijäämätavarasta. Harmillisesti se nyt on jo pystyssä, joten hiukan olisi kannattanut himmailla sen kanssa. No, ylijäämät saadaan käyttöön sitten kun tehdään puuvajaa.

Ulkona satoi lähes koko viikonlopun, siksi sisähommat oli oikein mieluisia. Karvakorvan mielestä sadekeli oli hieman tylsää. Lauantaina se istui auton takaluukussa sateelta suojassa odottelemassa, että saimme pressut korjailtua paikoilleen ja varmistettua että puutavara pysyy kuivana. Luukku siis oli auki ja se ihan omatoimisesti autoon meni istumaan. Hassu koira. Suunnuntaina vuorostaan vartiopaikka oli pääovella. Siitä näki hyvin ulos ja kadulla ohi menevät koirat. Itse sai kuitenkin olla sisällä kuivassa. 2 kommenttia:

  1. Heippa! onko siihen jokin erityinen syy, että teillä on nuo väliseinien runkopuut harkkojen(?) päällä eikä vain lattian päälä?

    VastaaPoista
  2. Meillä on väliseinien alle tehty korotusvalut siitä syystä, että ontelolaattojen päälle tulee puukoolaus johon lattialankut asennetaan. Emme siis tee lattiavalua muutakuin laatoitettaviin tiloihin.

    VastaaPoista