tiistai 15. joulukuuta 2015

Autotallin ikkunat

Kauhea myrsky ollut päällä viimepäivinä. Kova tuuli on vain hetkeksi aina tauonut ja taas jatkunut. Olemme hieman olleet huolissamme autotallin kattopeltien puolesta, kun se homma on puolitiessä vielä. Yksi puuttuva pelti ja puuttuva harjapelti aiheuttaa sen, että peltien alle pääsee tuuli ja mahdollisuus, että ne sieltä repeytyvät irti on olemassa. Viikonloppuna kiinnittelimme autotallin oviaukossa ja katoksessa olevia pressuja uudelleen kun tuuli oli repinyt ne irti. Ei yhtään ihme, sillä jopa leca-harkot lentää ilmassa välillä. En enää muista kuinka monta kertaa olemme pressuja uudelleen kiinnittäneet ja hakeneet pitkin tonttia. Toivottavasti tuo kova tuuli pikkuhiljaa lakkaisi.


Autotallin ikkunat on meillä ollut varastossa jo jonkin aikaa, mutta niitä ei ole ehditty asentaa paikoilleen kun piti saada yläpohja valmiiksi. Nyt on onneksi luvattu kuivaa keliä koko viikoksi joten on hyvä hetki tehdä ulkopuolisia töitä valmiimmaksi. 

Pojat ottivatkin viime viikolla talkoopäivän ja asensivat autotalliin ikkunat paikoilleen, kiinnittivät viimeiset puuttuvat kattopellit ja asensivat myös talon puolella kaksi ulko-ovea sekä kaikki väliaikaiset ovet paikoilleen.


Tällä viikolla olisi tarkoitus saada vielä autotallin vuorilaudat paikoilleen. Sen jälkeen talli onkin ihan hyvin säältä suojassa. Enää uupuu nosto-oven ja kulkuoven asennus. Katsotaan saadaanko vuorilaudat viimeisteltyä ennen joulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti