torstai 25. helmikuuta 2016

Tapettivalintoja

Niinhän siinä sitten kävi, että yläkerran molempiin pikkuhuoneisiin valikoitui mustavalkoista tapettia yhdelle seinälle. Tilasin mallipaloja sekä Ferm Livingiltä, että Borås Tapeterilta. Vaikka tilasin malleja useammasta eri kuosista ja väristä, oli päätös kuitenkin aika helppo. Ei me kauan niitä paloja keittiön pöydällä pyöritelty kun päädyttiin seuraaviin:

Kuva: Pinterest

Vierashuoneeseen päädyimme valitsemaan Ferm Livingin Grid White tapetin. Valkopohjainen mustaruudullinen tapetti on neutraali ja selkeä olematta kuitenkaan liian räikeä. Sopivan moderni mutta samalla ajaton. Tämä on ajateltu toimivan huoneessa vaikka se ei aina olisikaan vierashuone. Nyt kun tapetti on valittu bongasin samalla kuosilla olevat lakanat Kodin1:stä. Täytyy ehkä käydä sellaiset hakemassa, kun kerta ovat alennuksessakin.
Kuva: alvhemmakleri.se

Tämä Borås Tapeteterin Trapez-tapetti jonka on suunnitellut Arne Jacobsen, on monella seinällä aika hurja. Meillä sitä tulee vain yhdelle seinälle ja loput seinät huoneesta tulee olemaan samaa valkoista kuin tapetissa oleva valkoinen. Näin huone ei ole niin rauhaton, eikä seinät hypi päälle. Mielestäni tämä kuitenkin on aivan mielettömän makea työhuoneeseen tehosteeksi. Sopivan pirteä!

2 kommenttia:

  1. Ihana tapetti tuo Borås Tapeteterin Trapez-tapetti. Meille tulee sitä yhdelle seinälle työhuoneeseen. Ihastuin siihen heti, kun piti etsiä jotain sopivaa tapettia työhuoneeseen, enkä viitsinyt alkaa selaamaan tapetteja tarkemmin vaan googlessa hain kuvahaulla "tapetti 2016". Sieltä se löytyi ja siihen päädyttiin. Livenä en ole tapettia vielä nähnyt, enkä väriä ole päättänyt. Tuo musta on kyllä aina hyvä, mutta toisaalta se voisi olla muukin, jos muuten väriskaalaan sopii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on kyllä aivan ihana. Jos värimaailma on vielä hieman auki, kannattaa tilata mallipalat suoraan Borås tapeterilta. Netissä pyörii paljon sellaisia kuvia joissa näyttää olevan harmaana tätä kyseistä, mutta sellaista ei ole. Ainoastaan vihreään ja beigeen taittavat. Itse olisin harmaana halunut, mutta on tämä mustakin aivan ihana :)

      Poista