torstai 18. helmikuuta 2016

Yläkerta koki valkaistumisen

Vihdoin pääsimme maalaamaan!
Kun yläkerrassa oli kaikki seinät kitattu ja hiottu päästiin pohjamaalaamaan. Ja voi hitsit mikä muutos siinä telatessa tulikaan. Heti alkoi näyttää valmiimmalta, ei haittaa vaikka kattopaneelit puuttuu ja lattialla on vielä vain vaneerilevyt.


Pohjamaalaus tehtiin Tikkurilan Siro 2 maalilla, ja se oli tehtäväänsä oikein hyvää tavaraa. Miellyttävää levittää eikä pahemmin roiskunut. Hieman jännitimme miten mustien ikkunakarmien käy maalatessa, mutta telasta ei pisaraakaan roiskunut. Smyygit minä maalasin pensselillä, jotta pääsin tarpeeksi lähelle maalaamatta kuitenkaan karmeja valkoisiksi. En edes yrittänyt teipata karmeja, oli helpompi maalata pensselillä, ja samantien pyyhkiä kostealla rätillä jos sattui sotkemaan. Muuten smyygien maalaus onnistui hyvin, mutta saranapuolella oli hieman ahdasta. Pintakerroksia varten täytynee varmaankin nostaa sisäkarmi kokonaan pois tieltä.

Vaatehuonekin kasvoi silmissä kun seinät vaihtoivat väriä.


Seuraavaksi täytyisi päättää tuleeko johonkin seinään tapettia ja millaista siinä tapauksessa. Jos tulee niin on turha maalata pintamaalikerroksia niihin seiniin... Tämä lähteekin tästä seuraavaksi miettimään tapetti-maali-vaiko mitä tehdään ratkaisua.

2 kommenttia:

 1. Muistan tuon hetken kun tulin raksalle ja seinät olivat saaneet pohjamaalin. Kaikki oli niin valkoista- alkoi oikeasti näyttää kodille! Ja siinä tuli jo samalla kiirus päättää värit vaikka olin niitä jo pitkään pyöritellyt...

  Mukavia sisustussuunnitteluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä itsellekkin tuli sellainen olo, että nyt täytyy tehdä päätökset seinävärien ja tapettien suhteen.. Oikeastihan ei ole vielä mikään kiiren sen suhteen :)

   Poista