torstai 24. maaliskuuta 2016

Kattopaneelit

Kattopaneelit tuli melkein heti sen jälkeen kun olin täällä manannut, että helpottaisi hommien edistymistä jos tavara olisi työmaalla. Kattoakin on jonkin verran jo lyöty paikoilleen. 

Paneelikuorma jota seurasi hitonmoinen urakka raahata kaikki paketit sisätiloihin. Oli vähintäänkin mielenkiintoista taitella ovesta sisään liki 5 metristen pakettien kanssa.


 Homma hoidettu. 1,7 km lautaa sisällä.

Kattopaneeliksi valitsimme Siparilan struktuuripaneelin, joka on karheapintaista, hieman kuten hienosahattu lauta. Tilasimme sen valmiiksi maalattuna valkoisena sen takia, että säästyisimme paneelien maalaamiselta työmaalla missä muutenkin on ahdasta ja pitkien paneelien logistinen käsittely hieman haasteellista. 

No, arvatkaa vaan miten tämä tarina loppuu...
 
Yläkerran makuuhuoneissa on hieman sävytetyt valkoiset seinät, ja sinne tavara näytti ihan ok:lta sellaisenaan. Mutta auta armias kun alettiin vertailemaan meidän puhtaan valkoisiin seiniin alakerrassa, niin johan oli katastrofin ainekset kasassa. Meidän katto on vihreä, lähes saman värinen kuin pohjamaalissa oleva talo tällä hetkellä. Tämähän ei nyt tietenkään käy. Onneksi paneelia ei siis oltu asennettu kuin yläkerrassa, mihin pääsee kätevästi kattoa vielä maalaamaan vaikka se paikoillaan onkin. Alakerran osalta alkoi kuitenkin maalaushommat. Nikkaroitiin H:n kanssa kuivatustelineet maalatuille paneeleille ja alettiin hommiin. Tällä viikolla ollaan joka ilta maalattu paneelia, ja loppua ei vielä näy. Lopputulos on kuitenkin nyt huomattavasti parempi kuin jos olisimme lätkineet vihreät kattopaneelit kattoon.

 Hieman epätarkka kuva, kun puhelimella iltahämärässä otettu, mutta telineet on hirmu kätevät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti