maanantai 11. huhtikuuta 2016

Valmiit tapetit

Viime postauksesta onkin kulunut luvattoman paljon aikaa. Pahoittelut siitä. Raksalla on tapahtunut yhtä sun toista. Eteenpäin mennään siis hurjaa vauhtia. Lupaan palata tapahtumiin lähitulevaisuudessa kunhan ennätän dokumentoimaan valmistuneita kohtia kameraan ensin. Nyt kuitenkin luonnoksissa jo jonkin aikaa roikkunut tapettipostaus.

...........................................................

Vihdoin saimme valmiiksi yläkerran huoneiden tapetit. Hommahan oli melkein maalissa jo monta viikkoa sitten, mutta viimeisessä vuodassa ilmeni pientä hämminkiä kuvoissa ja jouduimme sitten odottamaan uuttaa rullaa muutaman viikon. Tapetointimestarina toimi H:n äiti. Ja voi vitsit, meni kyllä tapettivalinnat niin nappiin!


Vierashuoneeseen valikoitui siis Ferm Livingin ruudullinen tapetti. Muut seinät sävytettiin Tikkurilan Jasmiinilla ja sävy osui ihan riittävän hyvin nappiin tapetin taustavärin kanssa. Ikkunan vieressä väri on täysin sama kuin tapetin tausta mutta kun seinää katsoo toisesta päästä ilman valoja on tapetti selkeästi harmaampi kuin seinä. Tilanne luultavasti korjaantuu kun saadaan kattovalot kytkettyä jolloin huoneen valo on tasaisempi.

Mutta työhuone, se vasta hurja onkin...


Raksalla on rampannut porukkaa ja kaikki ovat kommentoineet työhuoneen tapettia hurjaksi. Ihan kuulema menee silmät ristiin ja rupee päässä pyörimään. No, onhan se aika räikeä, mutta samalla ihan todella makea. Seinän kuvio rauhoittuu kyllä kunhan saadaan huone valmiiksi ja kalusteet paikoilleen. Tapettina siis Borås Tapeter Trapez.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti