tiistai 3. toukokuuta 2016

Väliaikatietoja

Huhtikuu tuli ja meni, ja vappuakin ehdittiin viettää työnteon parissa. Raksalla tapahtuu tällä hetkellä paljon asioita kovaa vauhtia. Kaikki tavarat ja tarvikkeet on hujan hajan - joka nurkka hieman kesken, mutta silti tulevaisuus näytää valoisalta. Vaikka mikään paikka ei vielä ole valmis, ollaan joissain huoneissa jo aika lähellä valmista. Yläkerta taitaa valmistua tässä ihan lähiviikkoina. Siellä on nimittäi kylppäri jo aika pitkällä, enää odotetaan putkaria kytkemään vesikalusteet paikoilleen. Toki tila täytyy ensin tyhjentää, sillä sinne on nyt kannettu kaikki yläkerrassa olleet tavarat lattiatyömaan tieltä. 


Kuva on ihan järkyttävän pimeä, mutta hahmottaa siitä hieman miten täynnä tuo pieni kylppäri on kaikkea mahdollista. Lisäksi katto täytyisi lyödä kiinni, mutta kattopaneeli loppui kesken ja sitä täytyi tilata lisää. Toimitusaika vain on harmillisen pitkä.

Vappuna keskityimme yläkerran lattian käsittelyyn. Tästä tulossa erillinen postaus kunhan homma on valmis ja saan kaikki kuvat otettua.


Alakerrassa märkätilojen osalta on saatu muuratut seinät valmiiksi. Saunan seiniin on saatu foliopaperit melkein kokonaan asennettua. Raksakoira Helinäkin kävi paikkoja tutkimassa.
Seuraavaksi olisi tiedossa pesuhuoneen seinien vesieristäminen ja sen jälkeen päästäänkin laatoittamaan siellä.
Alakerran tavarataivas.. 


Kodinhoitohuoneen katto tehtiin ylijääneistä lattialankuista. Katto on vielä tarkoitus maalata valkoiseksi. Huonekorkeus kärsi hieman kodinhoitohuoneessa, koska katossa kulkee hirveä määrä iv-kanavia.  Valkoinen väri auttanee kuitenkin asiaa.


Pää-vessa on saatu kokonaan laatoitettua. Eilen saatiin myös katto paikoilleen. Täytyykin ottaa kuvia valmiista kunhan ensin saan seinät ja lattian pestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti