torstai 20. lokakuuta 2016

Makuuhuone

Vihdoin hieman kuvia sisältä. Ensimmäisenä vuorossa makuuhuone joka tältä erää on aika valmis. Sänky kaipaa vielä sängynpäätyä josta jo muutama vaihtoehto on mietinnässä. Löytyisi vaan se sopiva aika toteutukselle. Yöpöydät hankittiin Kodin1:stä  jo kesällä kun puoleen hintaan ne bongasin. Avattavien ikkunoiden sälekaihtimet tuli talopaketin mukana. Isoon ikkunaan tilattiin 16mm säleillä oleva kaihdin Turun Markiisi ja Peitteestä. Seinät ovat vielä kovin tyhjät. Emme ole vielä raaskineet ripustaa tauluja. Täytyy ensin makustella hetken aikaa mitä haluaa mihinkin.


3 kommenttia:

  1. Kyllä tuonne kelpaa kömpiä tuhisemaan. :) Näyttää oikein kutsuvalta. Ja niinhän se menee, että kannattaakin ensin makustella, mitä seinille haluaa laittaa ja toteuttaa toiveet vasta sitten, kun se tuntuu hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kodikas makuuhuone teillä! Seinälle ripustaminen uudessa kodissa on varmasti hankalaa, mutta ihastuin itse tänä syksynä seinä makrameehen, joita on näkynyt paljon täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Odotankin sopivaa rakoa sellaisen tekemiselle (yritän ainakin ensin itse tehdä). Ne tuo mielestäni ihanaa pehmeyttä sisustukseen :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä kivannäköinen makkari!

    VastaaPoista