perjantai 20. tammikuuta 2017

DIY Koiranpeti

Taisin joskus aikaisemmin mainita, että askartelimme koirallemme oman pienen talon joka sopii ison talon tyyliin. Pinterestiä tuli niin rakentamisen aikana kuin nytkin selattua ahkerasti. Sieltä löytää kyllä vaikka mitä kivoja ideoita - niin myös tämänkin.

Karvalapsen oma talo on tehty raksalta jääneistä jämätavaroista. H on eri mieltä siitä oliko nämä nyt sittenkään jämätavaraa vai ei, mutta se on eri tarina se.. Sen verran voin tarinaa avata, että kyseistä puutavaraa olisi tarvittu autotallissa. Myöhäistä siinä kohtaa, sillä koirantalo oli nikkaroitu kasaan jo ennenkuin iso talo valmistui. First things first, hih.Karvalapsen talo koostuu hyvin yksinkertaisesta kehikosta joka on maalattu mustaksi (milläs muullakaan?). Etureuna jätettiin kokonaan avoimeksi. Muita reunoja kehystää ja jämäköittää laudasta tehdyt laidat. Laidat myös pitävät karvalapsen petivaatteet paikoillaan jolloin sänky pysyy kutakuinkin kasassa eikä joka aamu ole rullalla talon vieressä. Patjaksi ompelin vanhasta pöytäliinasta pussilakanan jonka sisään sujautin vanhan parivuoteen päiväpeiton. Peittona ja tyynynä toimii kaksi lampaantaljaa. Näitä taljoja neiti sitten pöyhii ja asettelee milloin millekin reunalle rullalle. 

Neidin mökki on sijoitettu portaiden alle, näköalapaikalle josta näkee koko etupihan ja kadulle sekä pääsisäänkäynnille. Vartiotornista pystyy hyvin hallitsemaan tiluksia ja ilmoittamaan pihaan saapuvista vieraista. Ainakin meillä tämä on ollut hyvin pidetty ratkaisu. Karvalapsi viihtyy talossaan erinomaisesti. Patjakin taitaa olla ilmeisen hyvä sillä niin kovin sieltä kuului kuorsausta eilenkin illalla.

2 kommenttia: