maanantai 23. tammikuuta 2017

Mustavalkoinen työhuone

Uusi viikko starttaakin sopivasti työhuoneesta. Vaikka kotitoimistomme ei kovin suurella käytöllä ole, on se kuitenkin tarpeellinen tila. Työpöytää tarvitsee myös moneen muuhun asiaan ja säilytettäviä tärkeitä papereita löytyy varmasti jokaisesta taloudesta. 

Työhuoneen sisustuksen suhteen en ole ollut kovin aktiivinen. Heti alkuun tehtiin tosiaan tuo työpöytä ja hankittiin tuoli. Valaisin löytyi ennestään ja verhotkin kaivoin varastosta. Kevyen pöydän kaveriksi kaipasin kuitenkin laatikostoa missä säilyttää kyniä ja muita tarvikkeita. Lopulta päädyin Ikean perinteiseen Helmer lipastoon. Olin jo ostamassa valkoista, sillä netissä ei mustaa vaihtoehtoa ollut. Riemukseni Ikeassa käydessäni kuitenkin valikoimissa oli vielä mustakin laatikosto.


Työpöydän puoli on siis saatu mallilleen. Vielä täytyisi ratkaista säilytyspuoli. Nyt meillä on kaksi valkoista toimistokalustetta jossa on sekä hyllyä että laatikkoa ja riippukansiotelinettä. Kalusteissa ei sinänsä ole mitään vikaa, ne vaan olisi kiva päivittää hieman eri tyylisiin. Lisäksi mappitilaa alkaa olemaan liian vähän, joten hieman enemmän hyllytilaa täytyisi saada. Olen satunnaisesti etsinyt vaihtoehtoja säilytyskalusteelle, mutta mitään täydellistä ei ole vielä tullut vastaan. Harmittaa kun Ikean Bestå sarjaan ei enää saa riippukansiotelinettä. Jos niitä saisi jostakin vielä 2 kpl, saisi Bestå sarjasta rakennettua sopivan ja huokeanhintaisen säilytyskokonaisuuden jonka saisi kokonaan ovien ja vetolaatikoiden taakse piiloon. Avohyllystä en niinkään innostu, sillä yleisilme olisi kiva pitää neutraalina ja levollisena. Paperipinot ja mapit kun aina tahtovat olla hieman epäsiististi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti